Timmerwerkzaamheden

Van de beste houtsoorten

Heeft u timmerwerkzaamheden op de planning staan maar besteed u ze liever uit? JBuilding Unlimited is gespecialiseerd in timmerwerkzaamheden in en rondom het huis, winkel of kantoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; vloeren, wandbekleding, verbouwen van binnenruimtes of de tuin, kunststof kozijnen of een carport. Ook maken wij complete dakkapellen of tuinhuisjes op maat.

Heeft u specifieke wensen in houtsoorten of duurzaamheid? Dat is ook geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle soorten hout inkopen voor de beste prijs. Door meer dan 35 jaar ervaring met timmerwerkzaamheden, kunnen wij u ook onafhankelijk adviseren welke houtsoort het beste past bij uw project.

Hulp nodig bij uw volgende project? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Tentoonstellingsbouw

Standbouw en Displays op maat

Wilt u graag uw product presenteren, maar weet u niet hoe? Met 35 jaar ervaring in de tentoonstellingsbouw is JBuilding Unlimited de ideale partner voor het realiseren van uw project.

Als u nog niet precies weet hoe de stand eruit moet komen te zien denken wij graag mee hoe wij uw product en merk het beste kunnen presenteren om onder de aandacht te komen. We zorgen dat de stand deels vooraf al word gebouwd en er een doordacht plan ligt zodat we op de dag van de opbouw niet in tijdnood komen.

Tevens zijn wij voorzien van een eigen werkplek met de nodige machines en een loods. In onze loods kunnen we de stand vooraf, maar ook achteraf als deze hergebruikt moet worden, opslaan.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan via ons contact formulier en wij vertellen uw graag meer over alle mogelijkheden.

Interieurbouw

Meubels- en winkelinrichting op maat

Jbuilding Unlimited is uw geschikte partner voor interieurbouw. Wij hebben een divers aanbod van hoge kwaliteit dat gaat van;  bootinterieur, winkelinterieur, hotelinrichting tot particulieren interieur.

Zo maken wij onder andere ook meubels op maat voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De perfect passende kast in uw slaapkamer, of effiecent ingerichte bureau’s voor uw personeel. Bij Jbuilding is het allemaal mogelijk.

Tevens verzorgen wij ook montage werkzaamheden in opdracht van interieur bedrijven.

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Renoveren

Verbouwen van kantoor of huis

Is uw huis, appartement of winkel toe aan een nieuwe uitstraling? Jbuilding Unlimited is expert in het uitvoeren van renovaties en verbouwingen. Denk hierbij aan het realiseren van compleet nieuwe keukens, badkamers, (systeem-)plafonds, (gips-)wanden, vloeren of uitbouwen.

JBuilding kan fungeren als aannemer en uitvoerder van kleine en grote verbouwingen. Ook uitbouwen, dakkapellen, veranda’s en carports realiseren zijn hierbij geen probleem.

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Wij komen vrijblijvend een opname doen van uw wensen en bespreken hierbij de mogelijkheden. Wij houden tevens altijd rekening met het budget van de klant en kunnen adviseren in besparingsmogelijkheden bij kleine inperkingen van uw wensen. Uiteraard altijd met als doel een top resultaat!